Inschrijven

 

Hieronder kan je per instrument de vrije lesmomenten terugvinden.
Inschrijven doe je door op de knop “inschrijven” te klikken en het inschrijvingsformulier te vervolledigen.

Indien jouw gekozen lesmoment duolessen toelaat en je hierop wenst in te tekenen, dien je dit onderaan het inschrijvingsformulier aan te vinken. Hierna vermeld je de naam van je duo-partner in de mededelingszone en voer jij of je duo-partner meteen de tweede inschrijving uit.
Zelf gaan wij niet op zoek naar een duo-partner.
Indien je niet wenst deel te nemen aan duolessen vink je deze keuze niet aan en word enkel jij ingeschreven op het gekozen lesmoment.

Na het verzenden van je inschrijvingsformulier ontvang je zo snel mogelijk een e-mail met een definitieve bevestiging van je inschrijving alsook de nodige informatie met betrekking tot de betaling van het voorschot en/of het inschrijvingsbedrag.
Wanneer je je in de loop van het lessenjaar wenst in te schrijven, wordt het inschrijvingsbedrag geprorateerd volgens het resterend aantal lessen.

Klik hier om de nieuwe jaarplanning van lessenjaar 2019-2020 te openen.

Vind je hieronder toch geen gepast lesmoment, bekijk dan zeker ook even de vrije lesmomenten op de inschrijvingspagina van Pop- en Rockatelier Lummen.

Zit je nog met enkele vragen alvorens je definitief in te schrijven, aarzel dan niet ons te contacteren via onze contactpagina of via info@popenrockatelierdiest.be.


Drums

Op DINSDAG   bij Ramses   volzet
Op WOENSDAG   bij Gilles   volzet
Op ZATERDAG   bij Ramses   volzet

Piano

Op WOENSDAG   bij Carine   volzet
Op DONDERDAG   bij Willem   volzet

Gitaar

Op DINSDAG   bij Stef   volzet

Zang en/of piano

Op ZATERDAG   bij Carola   volzet

Gitaar en/of zang

Op WOENSDAG   bij Willem   volzet